Advies Microsoft: gebruik geen Internet Explorer meer

Maak gebruik van een moderne browser

Microsoft adviseert bedrijven geen Internet Explorer meer te gebruiken, maar te kiezen voor een modernere browser. Internet Explorer werkt nog prima voor verouderde webapplicaties, maar is niet meer bedoeld voor dagelijks internetgebruik omdat ontwikkelaars hun websites niet meer testen voor Internet Explorer, aldus Microsoft-beveiligingsexpert Chris Jackson.

Dezelfde dag nog van je computerprobleem af?

Komt in orde. Wij begrijpen dat ondernemers zoals jij afhankelijk zijn van hun ICT. Daarom laten wij jou niet voortsukkelen. Wij komen direct in actie en zorgen ervoor dat jouw probleem wordt opgelost. En wat een verademing: Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu!

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

BLIJF JE KLAGEN OF START JE MET JUICHEN?

OFFERTE AANVRAGEN

  Bedrijfsnaam *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon
  E-mail *
  Vraag

  DIRECT CONTACT

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709