Computer reparatie Gouda

Computer reparatie nodig voor uw computer, laptop of tablet? CompSolution is dé computer hulp op locatie voor alle computer problemen. Haal een erkende computer expert in huis, zodat u weer snel en veilig aan de slag kunt.

Bel 0182-709709
Vraag advies aan

Voor veel huishoudens zijn wij de computer oplossing

Recente beoordelingen
★★★★★
★★★★★
Kornelis F de Blois
Professionele service en zeer klantvriendelijk
★★★★★
★★★★★
Lelieveld
Prima
★★★★★
★★★★★
Dhr. F.G. de Waijer
Gewoon prima , technisch en intermenselijk
★★★★★
★★★★★
S.Hengstmengel Hannema
Zeer tevreden. Al een paar jaar klant, altijd bereid hulp te bieden.
★★★★★
★★★★★
Chris Bongaerts
Goede service en goede adviezen
★★★★★
★★★★★
Melanie Lemmen
Goed en kundig. Prettig om als zzp'er te weten dat de IT in goede handen is.
★★★★★
★★★★★
Gijs
Prima en snel geholpen
★★★★★
★★★★★
Dirk Oosterwijk
Is al over een langere periode, dat zegt voor mij voldoende. Als ik niet tevreden ben dan komt men bij mij niet meer in beeld.
★★★★★
★★★★★
S.A.. Sipkema
Was even lastig om na hun aanbod voor 'opschonen' een afspraak te maken. Telefoon werd niet opgenomen, werd daarna terug gebeld door een niet erg geïnteresseerde telefoniste, Uiteindelijk na enige dagen zelf een mail gestuurd waarop werd gereageerd en afspraak gemaakt.De toezegging was 's morgens de computer ophalen en 's middags terug brengen, maar er gebeurde niets. Later die dag zelf gebeld en gehoord dat het werk uitliep. De volgende dag werd hij keurig thuis bezorgd. Samenvattend de technische afwerking zoals het opschonen en rapportage zijn gewoon goed. De dienstverlening er om heen zou wel wat zorgvuldiger kunnen.
★★★★★
★★★★★
W.BLANKEN
MIJN ERVARING MET COMPSOLUTIEON IS ZEER GOED

Waarom CompSolution kiezen als ICT oplossing?

Onze klanten bevelen ons aan

Via de onafhankelijke beoordelingswebsite ‘The Feedback Company’ beveelt maar liefst 95% van onze klanten ons aan. Daar zijn wij beste een beetje trots op.

Ruim 10 jaar ervaring

CompSolution heeft al meer dan 10 jaar ervaring met ICT dienstverlening. Voor veel klanten zijn wij al jaren het vaste aanspreekpunt. Wij hebben de kennis en ervaring in huis waarmee wij iedere ICT vraag kunnen beantwoorden.

Snelle computer reparatie bij u in de regio

U verwacht snelle service. Omdat wij bij u in de regio actief zijn, kunnen wij in snel ter plaatse zijn. Het is ook mogelijk om defecte apparatuur bij ons service center langs te brengen.