Computer reparatie Gouda

Computer reparatie nodig voor uw computer, laptop of tablet? CompSolution is dé computer hulp op locatie voor alle computer problemen. Haal een erkende computer expert in huis, zodat u weer snel en veilig aan de slag kunt.

Bel 0182-709709
Vraag advies aan

Voor veel huishoudens zijn wij de computer oplossing

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★G.D. FikkertSnelle behandeling, prettig en begrijpbaar te woord gestaan, advies op maat.★★★★★★★★★★M.Vermeer-StarreveldMijn ervaring met CompSolution is zeer positief.Problemen worden snel en vakkundig opgelost★★★★★★★★★★Dick van BraakAls je belt naar Compusolution dan is er altijd een luisterend ook...en kan je gelijk een afspraak maken...★★★★★★★★★★Pieter BuijzeComputercrash. Data op nieuwe computer overgezet★★★★★★★★★★Jack MondtZonder meer positief. Men verscheen op tijd bij de afspraak, heeft de klus uitgevoerd voor zover kon, een mogelijke oplossingsrichting geadviseerd en de maandag erop teruggekomen om de oplossing te implementeren toen de additionele apparatuur binnen was★★★★★★★★★★JanDuidelijke uitleg over de aankoop van een laptop. Voldoet aan de gevraagde eisen. Goede service m.b.t. overzetten van gegevens. Achteraf nog hulp bij het installeren van een printerdriver. Kortom: PRIMA!!!★★★★★★★★★★Mevr.Jeannette van SettenIk word altijd keurig netjes behandeld. De mensen werken keurig en het is vertrouwd.★★★★★★★★★★A.C.BaasPrima service. Problemen snel verholpen★★★★★★★★★★l.groeneveldik vind dit bedrijf erg goed,zal het zeker bij anderen aan bevelen , personeel is erg vriendelijk en klantgericht, erg deskundig★★★★★★★★★★l.groeneveldik vind dit bedrijf erg goed,zal het zeker bij anderen aan bevelen , personeel is erg vriendelijk en klantgericht, erg deskundigFeedback Company

Waarom CompSolution kiezen als ICT oplossing?

Onze klanten bevelen ons aan

Via de onafhankelijke beoordelingswebsite ‘The Feedback Company’ beveelt maar liefst 95% van onze klanten ons aan. Daar zijn wij beste een beetje trots op.

Ruim 10 jaar ervaring

CompSolution heeft al meer dan 10 jaar ervaring met ICT dienstverlening. Voor veel klanten zijn wij al jaren het vaste aanspreekpunt. Wij hebben de kennis en ervaring in huis waarmee wij iedere ICT vraag kunnen beantwoorden.

Snelle computer reparatie bij u in de regio

U verwacht snelle service. Omdat wij bij u in de regio actief zijn, kunnen wij in snel ter plaatse zijn. Het is ook mogelijk om defecte apparatuur bij ons service center langs te brengen.