Alles geregeld met een service contract

Ben je klaar met die losse facturen voor ICT ondersteuning? Wil je optimale veiligheid van je ICT omgeving die voldoet aan de AVG? Kies dan voor een ICT service contract van CompSolution.

Vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per werkplek per maand ontvangen alle medewerkers van de organisatie ICT support. Dit is voor ICT ondersteuning op afstand (via de telefoon of e-mail) en hulp op locatie. En het mooiste van alles: Iedere medewerker mag contact opnemen. Zo ontlasten wij de mensen die nu nog de ICT vragen op hun bordje krijgen.

Optimale veiligheid en AVG

Omdat wij binnen een servicecontract op regelmatige basis alle noodzakelijke veiligheidsupdates en patches uitvoeren, is je ICT omgeving optimaal beveiligd. Bovendien wordt iedere werkplek standaard uitgerust met het beste anti-virus programma dat wij in huis hebben: ESET. Tot slot is onze dienstverlening in lijn met de AVG.

Wij voeren de benodigde technische- en organisatorische maatregelen uit en sluiten wij de verplichte verwerkersovereenkomst af. Hiermee maken we de kans op een datalek zo klein mogelijk.

Meer weten?

Wil je meer weten over het servicecontract? Bel 0182 – 709 709 of mail naar info@compsolution.nl.

OFFERTE AANVRAGEN

  Bedrijfsnaam *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon
  E-mail *
  Vraag

  DIRECT CONTACT

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709