Laptop reparatie

Werkt uw laptop erg traag? Of is het scherm van uw laptop kapot?
Maak direct een afspraak voor een laptop reparatie

  • Meer dan 10 jaar ervaring met laptop reparatie
  • Laptop reparatie alle merken laptops
  • Thuis, bij CompSolution of op afstand
  • No cure, no pay garantie
Bel 0182-709709
Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★G.D. FikkertSnelle behandeling, prettig en begrijpbaar te woord gestaan, advies op maat.★★★★★★★★★★M.Vermeer-StarreveldMijn ervaring met CompSolution is zeer positief.Problemen worden snel en vakkundig opgelost★★★★★★★★★★Dick van BraakAls je belt naar Compusolution dan is er altijd een luisterend ook...en kan je gelijk een afspraak maken...★★★★★★★★★★Pieter BuijzeComputercrash. Data op nieuwe computer overgezet★★★★★★★★★★Jack MondtZonder meer positief. Men verscheen op tijd bij de afspraak, heeft de klus uitgevoerd voor zover kon, een mogelijke oplossingsrichting geadviseerd en de maandag erop teruggekomen om de oplossing te implementeren toen de additionele apparatuur binnen was★★★★★★★★★★JanDuidelijke uitleg over de aankoop van een laptop. Voldoet aan de gevraagde eisen. Goede service m.b.t. overzetten van gegevens. Achteraf nog hulp bij het installeren van een printerdriver. Kortom: PRIMA!!!★★★★★★★★★★Mevr.Jeannette van SettenIk word altijd keurig netjes behandeld. De mensen werken keurig en het is vertrouwd.★★★★★★★★★★A.C.BaasPrima service. Problemen snel verholpen★★★★★★★★★★l.groeneveldik vind dit bedrijf erg goed,zal het zeker bij anderen aan bevelen , personeel is erg vriendelijk en klantgericht, erg deskundig★★★★★★★★★★l.groeneveldik vind dit bedrijf erg goed,zal het zeker bij anderen aan bevelen , personeel is erg vriendelijk en klantgericht, erg deskundigFeedback Company
Gemiddelde klantscore★★★★★★★★★★4,6 van 569 beoordelingenFeedback Company

Hoe kan ik mijn laptop laten repareren?

CompSolution biedt de volgende laptop reparaties aan:

Laptop sneller maken

Door het opschonen van uw laptop kunt u al veel winst behalen. Een andere mogelijkheid om uw laptop razendsnel te maken is door een SSD te plaatsen.

laptop reparatie sneller maken

Laptopscherm vervangen

Zit er een barst in uw scherm? Heeft u slecht of zelfs helemaal geen beeld? CompSolution vervangt laptopschermen van alle merken.

laptop scherm vervangen

Toetsenbord vervangen

Werken sommige toetsen niet meer? Of mist u een aantal toetsen? Geen paniek, een toetsenbord hebben wij zo voor u vervangen.

laptop toetsenbord vervangen

Laptop koeler vervangen

Maakt de laptop enorm lawaai? Wordt de laptop erg warm? Dan is de kans groot dat uw koeler niet meer goed werkt of vol stof zit. Wij reinigen en vervangen koelers van alle merken.

laptop koeler vervangen

Laptop accu vervangen

Laad de accu niet meer op? Is de accu snel leeg? Dan is het tijd om deze te vervangen. Wij leveren accu’s van alle merken laptops.

laptop accu vervangen

Harde schijf vervangen

Is uw harde schijf defect? Of wilt u meer opslag ruimte? Wij vervangen en leveren laptop harde schijven van alle merken laptops. Door middel van het klonen van uw harde schijf zijn wij in staat om een 1 op 1 kopie te maken van uw oude harde schijf. Zo verandert er niets aan uw laptop en kunt u direct weer aan de slag.

laptop  harde schijf vervangen

DVD Drive vervangen

Gaat de DVD drive niet meer open? Of lees deze geen dvds meer? Dan kunnen wij de drive vervangen.

Stroomaansluiting repareren

Laadt de laptop niet meer op? Of krijgt de laptop geen stroom? Dit betekent dat de aansluiting van uw laptop mogelijk defect is. In veel gevallen kunnen wij de aansluiting vervangen.

laptop reparatie

Werkgeheugen vervangen

Wilt u meer werkgeheugen? Of is uw werkgeheugen defect? Wij upgraden en vervangen uw werkgeheugen.

laptop werkgeheugen vervangen

Foutmeldingen oplossen

Geeft uw laptop veel foutmeldingen? Of starten programma’s slecht op? Wij herstellen Windows en overige software zo dat u weer zonder foutmeldingen gebruikt kunt maken van uw laptop.

laptop-reparatie-foutmelding