Van ISDN naar VoIP: Tijd voor bedrijfstelefonie van de 21ste eeuw

Hoe regel jij je zakelijke telefonie?

ISDN stopt. Dit betekent dat je per 1 september 2019 niet meer bereikbaar bent of kan bellen tenzij je overstapt op VoIP (Voice over IP, bellen via internet dus). Vervelend? Helemaal niet!

Veel functionaliteiten die een grote telefooncentrale ook heeft krijg je dankzij VoIP voor een klein vast bedrag per maand. Denk aan een welkomsttekst, wachtrij, keuzemenu en voicemail op de vaste telefoon. Bovendien betaal je per gebruiker en is dit maandelijks op- en af te schalen. Met behoud van telefoonnummer en met de mogelijkheid van een 085- of 088-nummer.

Wat gebeurt er als ik niet overstap van vaste telefonie naar VoIP?

Als je niets regelt betekent het dat je niet meer kan bellen en niet meer bereikbaar bent. Zorg dus dat je op tijd overstapt op VoIP technologie.

Ok, ik snap het! Hoe kan ik overstappen op VoIP?

Zorg ervoor dat niet alleen VoIP goed ingericht wordt, maar ook je interne bedrijfsnetwerk. Zonder dat laatste zal ook VoIP niet optimaal werken.

 • Wij helpen niet alleen met de implementatie, maar geven ook uitleg op locatie over hoe je alle functionaliteiten van VoIP kunt gebruiken
 • Wij richten je interne bedrijfsnetwerk zo optimaal mogelijk in
 • Binnen een paar uur is alles geregeld en jij blijft ondertussen gewoon bereikbaar

Bel voor meer informatie 0182 – 709 709 of vul onderstaande formulier in.

OFFERTE AANVRAGEN

  Bedrijfsnaam *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon
  E-mail *
  Vraag

  DIRECT CONTACT

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709