De beste beveiliging tegen cybercriminaliteit

Een cyberaanval kan ook jou overkomen!

Je leest en hoort constant over cybercriminaliteit in de media. Zo ook vandaag weer op NU.nl: ‘Tientallen Nederlandse bedrijven zijn de afgelopen maanden getroffen door gijzelsoftware. Het gaat om een uitbraak van SamSam, een geraffineerde vorm van ransomware. Het gevraagde losgeld kan oplopen tot enkele tonnen.’

TOEN IK HOORDE DAT IEMAND FLINKE BEDRAGEN MOEST NEERTELLEN OM ZIJN RECHTEN TERUG TE KRIJGEN, WIST IK DAT WE SNEL COMPUTERBEVEILIGING MOESTEN REGELEN

Sluipaanval van cyberaanvallen

De hackers gaan heel geraffineerd te werk: Ze slaan niet meteen toe, maar doen eerst goed onderzoek naar het slachtoffer. Daarna vergrendelen ze je bestanden en eisen ze losgeld. Ze zorgen ervoor dat in alle stilte je back-ups worden verwijderd of gesaboteerd, zodat je de besmetting niet ongedaan kunt maken. Zo moet je wel betalen.

Met onze beveiliging zorgen we dat jouw ICT op de achtergrond wordt bewaakt. Je kunt erop vertrouwen dat je goed beschermd bent tegen hackers.

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Het kan jouw bedrijf ook heus overkomen... maar wij maken de kans zo klein mogelijk

BLIJF JE KLAGEN OF START JE MET JUICHEN?

OFFERTE AANVRAGEN

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  DIRECT CONTACT

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709