ICT-bedrijf Rotterdam

Al je ICT in Rotterdam geregeld voor een vast maandbedrag

Als er iets irritant is, dan is het wel slecht werkende ICT. Trage computers, servers die niet te bereiken zijn, netwerkstoringen… Het kost je bedrijf een hoop tijd en geld, dus de ICT moet gewoon werken.

Wij, ICT bedrijf CompSolution, regelen dat voor je. Net als voor vele andere ondernemers in de regio Rotterdam. Voor een vast maandbedrag. En mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan kun je rekenen op onbeperkt support.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan op de onderstaande diensten voor meer informatie. Wil je eerst weten waar de verbeterpunten zitten in jouw huidige ICT omgeving? Vraag dan de gratis ICT Quickscan aan.

Onze ICT diensten in Rotterdam

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Dit zeggen klanten over onze dienstverlening

Effecta

Het gevoel over CompSolution is heel positief. Goed meedenkend, transparant in offertes en adviezen en ze kunnen altijd direct schakelen. Met de dienst werkplekbeheer geeft CompSolution sturing aan de ruim 30 werkplekken. Remote of on side, CompSolution kan elk MKB bedrijf uitstekend ontzorgen!

Bekijk meer

Samenwerkingsverband VO/VSO

CompSolution ondersteunt ons onder andere met netwerkbeheer. Ze zijn een uitstekende keuze gebleken. De prijs-kwaliteitverhouding was voor ons belangrijk, maar de doorslag gaf de klantvriendelijke, prettige benadering van CompSolution. Het zijn geen ‘snelle jongens’, maar eerlijke en integere ICT’ers. Ze maken hun beloftes waar en reageren zeer snel en adequaat op vragen of problemen van onze medewerkers!

Bekijk meer

De Aquanoom

CompSolution zorgt dat alle 25 medewerkers van De Aquanoom kunnen doorwerken. Ze regelen alles in één servicecontract. Als er iets is kunnen we mailen, bellen of ze komen bij ons langs in Zoetermeer. Het eerste gesprek was meteen goed en open. Dat is altijd zo gebleven. We worden goed geïnformeerd over wat ze gaan uitvoeren en wat de status van het ICT project is. Ik raad CompSolution aan alle MKB’ers in de Randstad aan!

Bekijk meer

Ons team staat voor je klaar

Wil je net als andere ondernemers uit de regio Rotterdam geen omkijken meer hebben naar je ICT? Neem dan contact op met ICT bedrijf CompSolution. Ons team staat voor je klaar.

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon
  E-mail *
  Vraag

  Direct contact

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709