Werkplekbeheer

Het beste werkplekbeheer voor MKB-bedrijven in de Randstad - CompSolution

Bij CompSolution weten we als geen ander dat een goede en betrouwbare werkplek cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij werkplekbeheer op maat, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

Onbeperkte hulp

 

Ons team van ervaren IT-specialisten staat klaar om jouw werkplekken optimaal te laten functioneren. Met onze onbeperkte hulp op afstand én op locatie zijn we altijd dichtbij om je te helpen. We monitoren actief of de hard- en software naar behoren werkt en zorgen voor antivirus- en anti-malware monitoring.

Werkplekbeheer dienstverlening

 

Ook het updaten van o.a. Windows, Adobe en drivers, het maken en monitoren van back-ups en het rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden behoren tot onze werkplekbeheer dienstverlening. Zo kun jij zonder zorgen werken aan de groei van jouw bedrijf

Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu.

Onze klanten krijgen altijd direct iemand aan de lijn die hen kan helpen.

Stuur ons een bericht

Wat kost werkplekbeheer?

Wij bieden werkplekbeheer voor een vaste, transparante prijs. De totale kosten zijn afhankelijk van het aantal werkplekken dat beheerd wordt. Wil je weten wat de kosten zouden zijn voor werkplekbeheer voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Krijg nu toegang tot veilige en flexibele cloud werkplekken met CompSolution en ervaar de voordelen van 99,9% beschikbaarheid en goede beveiliging! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

  Bedrijfsnaam *

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  CompSolution

  Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Bel ons gerust! Ons team van vriendelijke en deskundige IT’ers staat klaar om je verder te helpen in begrijpelijke taal, zonder gebruik te maken van lastige IT-termen. We zijn elke werkdag bereikbaar en helpen je graag verder.

  0182 - 709709