Werkplekbeheer

Voor goed functionerende en veilige werkplekken

Trage computers, programma’s die vastlopen, printers die het niet doen… We begrijpen dat je daar niet op zit te wachten! Als het werk stilstaat kost het je tijd en geld, dus de ICT moet gewoon goed werken.

Door het werkplekbeheer aan ons uit te besteden regelen wij dat voor je, zodat jij en je collega’s zich kunnen richten op dat waar het om gaat: jullie werk. Dat geeft rust. En bovendien zorg je ervoor dat jouw werkplek goed beveiligd

Dit kun je van ons verwachten

Om ervoor te zorgen dat je werkplekken goed functioneren en veilig zijn, voeren we de volgende werkzaamheden voor je uit:

 • Onbeperkte hulp op afstand én op locatie
 • Actief monitoren of de hard- en software goed werkt
 • Antivirus en anti-malware monitoring
 • Updaten van o.a. Windows, Adobe en drivers
 • Back-ups maken en monitoren
 • Rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden

Alle bovenstaande werkzaamheden voeren wij uit voor een vast bedrag per maand. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte facturen. Dat is wel zo prettig!

Wat kost werkplekbeheer?

We beheren werkplekken voor een vast bedrag per maand. De totale kosten zijn afhankelijk van het aantal werkplekken dat beheerd moet worden. Vraag een offerte aan om een voorstel afgestemd op jouw organisatie te ontvangen of neem contact met ons op voor meer informatie over werkplekbeheer.

Neem contact op voor meer informatie

Dit zeggen klanten over ons

Effecta

Het gevoel over CompSolution is heel positief. Goed meedenkend, transparant in offertes en adviezen en ze kunnen altijd direct schakelen. Met de dienst werkplekbeheer geeft CompSolution sturing aan de ruim 30 werkplekken. Remote of on side, CompSolution kan elk MKB bedrijf uitstekend ontzorgen!

Bekijk meer

Blonk Consultants

Wij worden ontzorgt met een ICT service contract inclusief werkplekbeheer voor meer dan 50 werkplekken. Alle werkplekken werken goed en we hebben hulp op afstand én bij ons op locatie. De communicatie met CompSolution verloopt ook altijd soepel. We werken niet voor niets al ruim 12 jaar met ze samen!

Bekijk meer

Vraag een offerte aan

Wil je net als onze klanten geen omkijken hebben naar het beheer van je werkplekken en niet gehinderd worden door slecht functionerende ICT? Vraag dan een offerte aan voor het uitbesteden van het werkplekbeheer.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam *
  Aanhef *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Vraag

  Direct contact

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709