Microsoft 365

Zorgeloos over naar de nieuwe ICT-standaard

Wil je met je volledige kantoor naar Microsoft 365 migreren? Wij helpen je graag met de inrichting, de migratie, de ondersteuning en het beheer in de dagelijkse gang van zaken. Want waarom zou je weer losse licenties kopen die je na verloop van tijd ook weer moet vervangen? Microsoft 365 is dé nieuwe ICT-standaard.

Voordelig werken in de Cloud, overal op ieder apparaat.

Niets om tegenop te zien!

Zie je als een berg op tegen de migratie van je ICT naar Microsoft 365? Omdat je de kennis ervoor niet in huis hebt? Ben je als de dood dat je belangrijke data kwijtraakt? En dat je ICT een tijd plat komt te liggen en dus niemand kan werken? Dat hoeft niet; als je het door ons laat doen.

Geen verlies van data

Wij zorgen voor een naadloze overgang naar Microsoft 365: Iedereen kan doorgaan met zijn werk en al je bestanden, die her en der verspreid staat in mailboxen en op je netwerk, worden netjes overgezet!

Bordenvol functionaliteit

Wil je aan de slag met Teams? Overweeg je OneDrive of wil je SharePoint gaan gebruiken? Dankzij onze ruime ervaring met Microsoft 365 zorgen wij ervoor dat jouw organisatie een geruisloze overstap maakt. Microsoft 365 zit standaard bordenvol met functionaliteiten waar je écht wat aan hebt.

Ben jij in de wolken?

Om je ICT razendsnel te laten werken, hoef je niet perse overal in mee te gaan. Het werken in de Cloud is nu bijvoorbeeld een hot item, maar past het ook bij jouw bedrijf? Wij smeren jou niets aan! Wil je een eerlijk advies over wat jouw ICT nodig heeft?

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de Randstad regio: Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden, Rotterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag.

OFFERTE AANVRAGEN

  Bedrijfsnaam *
  Aanhef *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Vraag

  DIRECT CONTACT

  CompSolution levert al meer dan 15 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

  0182 - 709709