Microsoft 365

Haal het maximale uit Microsoft 365 - CompSolution

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw IT-omgeving. Met onze IT-dienst Microsoft 365 ben je verzekerd van een geavanceerde en veilige online werkomgeving, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Zonder zorgen

Met Microsoft 365 hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van jouw IT-omgeving. Onze experts zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent en profiteert van de nieuwste technologieën. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over verlies van data, want jouw gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud.

Boordevol handige functionaliteiten

Microsoft 365 zit boordevol handige functionaliteiten die jouw werkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan het gemakkelijk delen van documenten met collega’s, de mogelijkheid om altijd en overal te werken en de integratie met andere Microsoft applicaties.

Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu.

Onze klanten krijgen altijd direct iemand aan de lijn die hen kan helpen.

Stuur ons een bericht

De IT-partner die altijd voor je klaarstaat

 

Kies je voor Microsoft 365 van CompSolution, dan kies je voor een IT-partner die altijd voor je klaarstaat. Bij problemen of storingen zijn wij snel ter plaatse, zodat jij snel weer aan de slag kunt. En doordat wij exclusief werken voor MKB-bedrijven in de Randstad regio, zijn we altijd in de buurt. We bedienen onder andere Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden, Rotterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag.

Maak ook de stap naar de geavanceerde en veilige online werkomgeving van Microsoft 365 en kies voor CompSolution. We helpen je graag verder.

Direct Contact

 

CompSolution heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare en innovatieve IT-diensten. Onze professionele en ervaren IT-experts begrijpen jouw uitdagingen en praten met je in heldere taal, zonder onnodige technische termen. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag met al je IT-vragen en problemen. Waar kunnen we jou mee helpen?

Wat kosten cloud werkplekken?

Onze cloud werkplekken zijn niet alleen flexibel en veilig, maar ook zeer betaalbaar. Je betaalt namelijk alleen voor wat je nodig hebt, en hebt geen investeringen in hardware of software nodig. Daarnaast zijn de kosten van onze cloud werkplekken helder en transparant, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Vraag een offerte aan

Krijg nu toegang tot veilige en flexibele cloud werkplekken met CompSolution en ervaar de voordelen van 99,9% beschikbaarheid en goede beveiliging! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

  Bedrijfsnaam *

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  CompSolution

  Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Bel ons gerust! Ons team van vriendelijke en deskundige IT’ers staat klaar om je verder te helpen in begrijpelijke taal, zonder gebruik te maken van lastige IT-termen. We zijn elke werkdag bereikbaar en helpen je graag verder.

  0182 - 709709