Blog

Bijblijven op ICT-gebied – Wees geen kip zonder kop!

De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel. Wat je vandaag koopt, is morgen alweer verouderd. Natuurlijk wil je bijblijven, maar dat wil niet zeggen dat je als een kip zonder kop achter de nieuwste trends moet aanhollen. Lees in onze nieuwsberichten wat voor jou van belang kan zijn.

De 7 sleutels tot hét MKB thuiswerksucces

Alle zeven maatregelen die jouw organisatie moet doorvoeren voor een optimale thuiswerkomgeving: wij delen graag onze kennis tot jouw veilige ICT-thuiswerkraket

Lees verder

Office 365 wordt Microsoft 365

Microsoft heeft per 21 april de namen van de Office 365 licenties veranderd. De inhoud van de licentie blijft ongewijzigd, net als de prijs.

Lees verder

Thuiswerken met Microsoft Teams 6 maanden gratis

Microsoft stelt Teams, vanwege het Corona virus, nu 6 maanden gratis ter beschikking aan bedrijven.

Lees verder

‘Aantal phishingmails over COVID-19 explodeert’

Het aantal phishingmails dat inhaakt op de angst voor de verspreiding van het coronavirus, is in korte tijd met 667% gestegen.

Lees verder

Slim thuiswerken met je mobiele telefoon

Als je medewerkers stimuleert om meer thuis te gaan werken, moet je ICT omgeving daar klaar voor zijn. Maar hoe zit het eigenlijk met telefonie?

Lees verder

Alles geregeld met een service contract

Ben je klaar met die losse facturen voor ICT ondersteuning? Wil je optimale veiligheid van je ICT omgeving die voldoet aan de AVG? Kies dan voor een ICT service contract van CompSolution.

Lees verder

Getroffen door ransomware; heb je dan wel of geen datalek?

Moet je als organisatie melding maken van een datalek als je getroffen bent door een ransomware-infectie? Die vraag is actueel na de problemen die geldwisselbedrijf GWK Travelex

Lees verder

De grootste ICT frustraties van 2019

Slechte, ouderwetse service van je ICT’er. Dat kan frustreren, zeker als jij juist wél vooruit wil. Wij hebben de grootste frustraties op een rijtje gezet. Benieuwd?

Lees verder

Van ISDN naar VoIP: Tijd voor bedrijfstelefonie van de 21ste eeuw

ISDN stopt. Dit betekent dat je per 1 september 2019 niet meer bereikbaar bent of kan bellen tenzij je overstapt op VoIP (Voice over IP, bellen via internet dus). Vervelend? Helemaal niet!

Lees verder

Whitepaper: Voordelen van Microsoft 365 voor bedrijven

Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen met deze vraag. In deze whitepaper krijg je het antwoord.

Lees verder