Over ons

Maak kennis met het team van CompSolution

Wij zijn Walter, Tim, Mark, Dennis, Vincent en Sebastiaan; gedreven en enthousiaste ICT’ers met passie voor hun vak. Wij zorgen ervoor dat je ICT staat als een huis! Eventuele storingen lossen we direct voor je op. Jouw bedrijf is ons uitgangspunt en wij communiceren niet in ‘abracadabra’. Doe je bedrijf een plezier: laat de ICT aan ons over!

Walter

Walter Hendriksen

Tim

Tim Pons

Mark

Mark Boermans

Dennis

Dennis Ahoud

Vincent

Vincent van Lier

Sebastiaan

Sebastiaan Kolkman

Welkom bij CompSolution ICT Service

Slecht of niet werkende ICT: Eén brok ergernis. Je bedrijf is afhankelijk van ICT. Daarom is het fijn om hiervoor een vast aanspreekpunt te hebben waarmee je op dezelfde golflengte zit. Walter, Tim, Mark, Dennis, Vincent en Sebastiaan zijn ICT’ers die ondernemers begrijpen.

Het team van CompSolution

Jouw ICT-frustraties pakken we keihard aan

Weg met storingen. Traag internet. Amateuristisch, houtje-touwtje ingerichte ICT. En ICT’ers die veel geld kosten, maar niet doen wat ze beloven! Wij pakken jouw frustraties keihard aan. Door het inrichten én onderhouden van een stabiele en supersnelle ICT-omgeving op maat.

Geen ‘uurtje-factuurtje’ maar één vast maandbedrag

Jij wilt gewoon dat je ICT werkt zonder gedoe? Wij leveren al 15 jaar ICT-diensten aan vele tevreden klanten in de Randstad. Niet op basis van ‘uurtje-factuurtje’: We spreken met jou één vast maandbedrag af, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op, we maken graag kennis met je.