Netwerkbeheer

Professioneel netwerkbeheer voor jouw bedrijf - CompSolution

Een goed functionerend netwerk is essentieel voor een succesvol bedrijf. Maar het onderhouden en beheren van een netwerk kan veel tijd en energie kosten. Daarom biedt CompSolution professioneel netwerkbeheer voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw netwerk altijd optimaal presteert, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf.

Onbeperkte hulp op afstand én op locatie

 

CompSolution biedt onbeperkte hulp op afstand en op locatie voor al je netwerkproblemen. Ons team van deskundige IT-specialisten staat altijd voor je klaar en zorgt dat je netwerk snel weer in de lucht is.

Actief monitoren of het netwerk goed werkt

 

Wij monitoren continu je netwerk om eventuele problemen op tijd te signaleren en op te lossen. Hierdoor kunnen we storingen voorkomen voordat ze zich voordoen en zorgen we ervoor dat je netwerk altijd optimaal presteert.

Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu.

Onze klanten krijgen altijd direct iemand aan de lijn die hen kan helpen.

Stuur ons een bericht

Updaten van software en hardware

 
Wij zorgen ervoor dat de software en hardware van je netwerk altijd up-to-date zijn, zodat je altijd kunt profiteren van de nieuwste functionaliteiten en beveiligingsupdates.

Back-ups maken en monitoren

 

Het maken van back-ups is van groot belang voor het behoud van je bedrijfsgegevens. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig back-ups worden gemaakt en dat deze veilig worden opgeslagen. Daarnaast monitoren wij de back-ups om te zorgen dat deze altijd beschikbaar zijn wanneer dat nodig is.

Rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden

 

Wij hechten veel waarde aan transparantie en rapporteren daarom altijd over de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd aan je netwerk. Zo weet je altijd wat er gebeurt en waar je aan toe bent.

Wat kost netwerkbeheer?

Bij CompSolution betaal je een vast bedrag per maand voor onze netwerkbeheerdiensten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent. Dit doen we vanaf €50,- per maand.

Vraag een offerte aan

Bij CompSolution begrijpen we dat elk bedrijf unieke netwerkbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Ons team van ervaren netwerkbeheerders staat altijd voor je klaar om je te helpen met elke uitdaging op het gebied van netwerkbeheer.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met ons professionele netwerkbeheer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

  Bedrijfsnaam *

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  CompSolution

  Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Bel ons gerust! Ons team van vriendelijke en deskundige IT’ers staat klaar om je verder te helpen in begrijpelijke taal, zonder gebruik te maken van lastige IT-termen. We zijn elke werkdag bereikbaar en helpen je graag verder.

  0182 - 709709