IT-diensten in Alphen aan den Rijn nodig?
CompSolution staat voor je klaar!

Alphen aan den Rijn is een bruisende stad vol ondernemerschap. Hier vind je CompSolution, jouw lokale partner op het gebied van IT. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder netwerkbeheer, serverbeheer, werkplekbeheer en VoIP-telefonie.

Ons team van deskundige en ervaren IT’ers staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien. Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen weten wij precies wat er speelt in de lokale markt. 

Ben je gevestigd in Alphen aan den Rijn en zoek je professionele IT-ondersteuning? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien!

Onze IT diensten in Alphen aan den Rijn

Cloud Werkplek

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Office365 migratie

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Werkplek

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Bedrijfsserver

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

VoIP

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Bedrijfsnetwerk

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Klantervaringen

BioChek

BioChek

CompSolution heeft ons tijdens het gehele traject uitstekend begeleid. Na de oplevering van de server en alle werkplekken is het van belang dat alles goed blijft functioneren. Daarom hebben wij een Service Level Agreement afgesloten. CompSolution regelt het onderhoud en levert snelle support als dat nodig is. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Bekijk meer
Samenwerkingsverband VO/VSO

Samenwerkingsverband VO/VSO

CompSolution ondersteunt onze complete ICT omgeving. Ze zijn een uitstekende keuze gebleken! De prijs-kwaliteitverhouding was voor ons belangrijk, maar de doorslag gaf de klantvriendelijke, prettige benadering van CompSolution. Het zijn geen ‘snelle jongens’, maar eerlijke en integere ICT’ers!

Bekijk meer

Ons team staat voor je klaar

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Bel ons gerust! Ons team van vriendelijke en deskundige IT’ers staat klaar om je verder te helpen in begrijpelijke taal, zonder gebruik te maken van lastige IT-termen. We zijn elke werkdag bereikbaar en helpen je graag verder.

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  CompSolution

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709