ICT-bedrijf Alphen aan den Rijn

Je ICT geregeld voor een vast maandbedrag

De ICT is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Als de ICT stilstaat, dan staat jouw bedrijf dat ook. Daar zit je niet op te wachten! Kies daarom net zoals vele andere ondernemers in de regio Alphen aan den Rijn, voor ICT bedrijf CompSolution.

Voor een vast maandbedrag beheren we je ICT. Je hoeft er niet meer naar om te kijken, waardoor je je kunt focussen om dat waar het om draait: je werk. En als er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, dan kun je rekenen op onbeperkt support. Zonder extra kosten.

Klik op de onderstaande vlakken voor meer informatie over onze ICT diensten. Heb je al een ICT omgeving en wil je weten wat de verbeterpunten zijn? Vraag dan de gratis ICT Quickscan aan.

Onze ICT diensten

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Dit zeggen klanten over onze dienstverlening

BlueTrail

Naast dat ze veel kennis in huis hebben, is iedereen ook sociaal en makkelijk in de omgang. Wij zien CompSolution echt als een waardevolle toevoeging in onze missie om als bedrijf verder te groeien.

Bekijk meer

Dexxon

We hebben andere partijen overwogen, maar CompSolution past het best bij ons. Er was direct een klik. Ze hebben net als wij een no nonsense en hands-on mentaliteit. Niet lullen maar poetsen.

Bekijk meer

Ons team staat voor je klaar

Wil je meer informatie over onze ICT diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ons team van ICT specialisten staat voor je klaar.

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *
  Aanhef *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Vraag *

  Direct contact

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709