ICT-bedrijf Den Haag

ICT diensten voor een vast maandbedrag

Zolang de ICT goed werkt hoor je ondernemers niet klagen, maar als het vastloopt of traag werkt is dat een ander verhaal. Vreemd? Wat ons betreft niet! Als ondernemer wil je tenslotte ondernemen en geen waardevolle tijd verspillen aan ICT die het niet (goed) doet.

ICT bedrijf CompSolution neemt daarom al het ICT werk voor je uit handen. Net als voor vele andere MKB ondernemers in de regio Den Haag. Voor een vast maandbedrag heb je geen omkijken meer naar je ICT. En mocht het onverhoopt gebeuren dat er zich een probleem voordoet, dan kun je rekenen op onbeperkt support. Zonder dat je daarvoor een factuur ontvangt.

Klik op de onderstaande ICT diensten voor meer informatie over onze dienstverlening. Heb je al een ICT omgeving ingericht en wil je weten waar het beter kan? Vraag dan kosteloos onze ICT Quickscan aan.

Onze ICT diensten in Den Haag

Cloud Werkplek

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Office365 migratie

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Werkplek

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Bedrijfsserver

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

VoIP

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Bedrijfsnetwerk

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Dit zeggen klanten over onze dienstverlening

BioChek

BioChek

CompSolution heeft ons tijdens het gehele traject uitstekend begeleid. Na de oplevering van de server en alle werkplekken is het van belang dat alles goed blijft functioneren. Daarom hebben wij een Service Level Agreement afgesloten. CompSolution regelt het onderhoud en levert snelle support als dat nodig is. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Lees meer
Samenwerkingsverband VO/VSO

Samenwerkingsverband VO/VSO

CompSolution ondersteunt onze complete ICT omgeving. Ze zijn een uitstekende keuze gebleken! De prijs-kwaliteitverhouding was voor ons belangrijk, maar de doorslag gaf de klantvriendelijke, prettige benadering van CompSolution. Het zijn geen ‘snelle jongens’, maar eerlijke en integere ICT’ers!

Lees meer

Ons team staat voor je klaar

Wil je net als andere ondernemers je niet meer bezig houden met de ICT? Neem dan contact op met ICT bedrijf CompSolution. Onze ICT specialisten helpen je graag!

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  IT bedrijf Woerden

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709