ICT-bedrijf Gouda

Geen omkijken naar je ICT, voor een vast bedrag per maand

Herken je dit: programma’s die traag werken, computers die vastlopen, servers die niet bereikbaar zijn… En een ICT partner die niet direct voor je klaar staat om dit soort problemen op te lossen. Erg frustrerend!

Bij ICT bedrijf CompSolution begrijpen we dat je ICT gewoon goed moet werken en dat je er geen omkijken naar wilt hebben. Daarom nemen wij voor een vast bedrag per maand al je ICT uit handen. Het maandbedrag is inclusief support, zowel op afstand als op locatie.

Dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je onverwachts een factuur van ons ontvangt. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Klik dan op de onderstaande ICT diensten voor meer informatie. Heb je de ICT al ingericht en wil je weten wat er beter kan? Vraag dan de gratis ICT Quickscan aan.

Onze ICT diensten

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Klantervaringen

BioChek

CompSolution heeft ons tijdens het gehele traject uitstekend begeleid. Na de oplevering van de server en alle werkplekken is het van belang dat alles goed blijft functioneren. Daarom hebben wij een Service Level Agreement afgesloten. CompSolution regelt het onderhoud en levert snelle support als dat nodig is. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Bekijk meer

Samenwerkingsverband VO/VSO

CompSolution ondersteunt onze complete ICT omgeving. Ze zijn een uitstekende keuze gebleken! De prijs-kwaliteitverhouding was voor ons belangrijk, maar de doorslag gaf de klantvriendelijke, prettige benadering van CompSolution. Het zijn geen ‘snelle jongens’, maar eerlijke en integere ICT’ers!

Bekijk meer

Ons team staat voor je klaar

Wil je net als andere ondernemers je niet meer bezig houden met de ICT? Neem dan contact op met ICT bedrijf CompSolution. Onze ICT specialisten helpen je graag!

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *
  Aanhef *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Vraag *

  Direct contact

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709