ICT-bedrijf Zoetermeer

Goedwerkende ICT, voor een vast bedrag per maand!

Onbereikbare servers, traag internet, computers die vastlopen… En je ICT’er die niet voor je klaar staat om je problemen snel op te lossen. Erg frustrerend! Zonder goedwerkende ICT wordt het lastig om je werk te kunnen doen en verlies je een hoop tijd en geld.

Bij ICT bedrijf CompSolution begrijpen we dat je ICT gewoon goed moet werken en dat je niet zit te wachten op onverwachte ICT kosten. Daarom nemen we voor een vast bedrag per maand al je ICT uit handen. En mocht er onverhoopt een ICT probleem zijn, dan krijg je onbeperkt support. Zowel op afstand als bij jou op locatie.

Klinkt je dat als muziek in de oren? Kies dan net als andere ondernemers uit de regio Zoetermeer voor ICT bedrijf CompSolution. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of klik op de onderstaande ICT diensten voor meer informatie. Heb je al een ICT omgeving, maar wil je weten wat er beter zou kunnen? Vraag dan onze gratis ICT Quickscan aan.

Onze ICT diensten in Zoetermeer

Cloud Werkplek

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Office365 migratie

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Werkplek

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Bedrijfsserver

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

VoIP

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Bedrijfsnetwerk

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Dit zeggen klanten over onze dienstverlening

Aquanoom

De Aquanoom

Ons vorige ICT bedrijf voldeed niet aan onze verwachtingen. Met CompSolution loopt alles op rolletjes. Als er iets is kunnen we mailen, bellen of ze komen bij ons langs in Zoetermeer. We raden CompSolution aan alle MKB’ers in de regio aan!

Bekijk meer
Bluetrail

BlueTrail

Naast dat ze veel kennis in huis hebben, is iedereen ook sociaal en makkelijk in de omgang. Wij zien CompSolution echt als een waardevolle toevoeging in onze missie om als bedrijf verder te groeien.

Bekijk meer

Ons team staat voor je klaar

Wil je meer informatie over onze ICT diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ons team van ICT specialisten staat voor je klaar.

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  CompSolution - Offerte aanvragen

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709