ICT-bedrijf Leiden

Goedwerkende ICT, voor een vast maandbedrag

Je kent het vast wel: servers die niet bereikbaar zijn, een slechte internetverbinding, computers die niet vooruit te branden zijn of vastlopen als je een paar programma’s opstart… Dat is niet alleen erg frustrerend, maar het kost je ook tijd en geld.

Het kan ook anders: goedwerkende ICT voor een vast maandbedrag, inclusief support. Zowel op afstand als bij jou op locatie. Dat geeft rust. En doordat wij al je ICT uit handen nemen, kun jij je focussen op dat waar het om draait: je werk.

Kies net als andere ondernemers uit de regio Leiden voor ICT bedrijf CompSolution. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of klik op de onderstaande vlakken voor meer informatie over onze ICT diensten. Heb je de ICT al ingericht en wil je weten wat er beter kan? Vraag dan de gratis ICT Quickscan aan.

Onze ICT diensten

Je volledige kantoor in de cloud

Cloud werkplekken

Je office programma’s in de cloud

Microsoft 365

Je hard- en software in top conditie

Werkplekbeheer

Je bestanden en software veilig beheerd

Serverbeheer

Bellen over het internet

VoIP telefonie

Een snel en veilig bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer

Dit zeggen klanten over onze dienstverlening

All4Finance

Het servicecontact van de cloud is perfect. Gelukkig maakt CompSolution geen gebruik van een bel-boom. Ik krijg altijd iemand aan de lijn die me kent, meekijkt en het gelijk oplost

Lees meer

Blonk Consultants

De communicatie verloopt altijd soepel. Fijn dat ze langskomen wanneer het nodig is. We werken niet voor niets al ruim 11 jaar met ze samen.

Lees meer

Ons team staat voor je klaar

Wil je net als andere ondernemers uit de regio Leiden geen omkijken meer hebben naar je ICT? Neem dan contact op met ICT bedrijf CompSolution. Ons team staat voor je klaar.

VRAAG HET AAN COMPSOLUTION ICT SERVICE

  Bedrijfsnaam *
  Aanhef *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Vraag *

  Direct contact

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709