Serverbeheer

Altijd en overal veilig toegang

De server is het hart van je bedrijf. Alle bestanden en softwareapplicaties die jij en je collega’s gebruiken staan erop. Dus als de server het niet doet kost het je tijd en geld. Ga maar na bij jezelf: 

 • Je bent op bezoek bij een klant en wilt een presentatie geven, maar je kunt het bestand niet openen…
 • Je komt thuis en wilt nog wat werk afmaken, maar kunt niet inloggen op de server…
 • Je opent een map, maar het openen duurt een eeuwigheid…

Allemaal situaties waar je niet op zit te wachten en die wij met goed serverbeheer voor je kunnen voorkomen, zodat jouw bedrijf niet stil komt te staan.

Dit kun je van ons verwachten

Om ervoor te zorgen dat je server goed en snel functioneert en je bestanden veilig zijn, voeren we de volgende werkzaamheden voor je uit:

 • Onbeperkte hulp op afstand én op locatie
 • Actief monitoren of de server goed werkt
 • Updates en patches installeren
 • Back-ups maken en monitoren
 • Antivirus en anti-malware monitoring
 • Rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een vast bedrag per maand. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte facturen. Dat is wel zo fijn!

Wat kost serverbeheer?

Wij kunnen het serverbeheer vanaf €50,- per maand voor je uitvoeren. De kosten voor het beheer hangen onder andere af van het type server dat je afneemt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over serverbeheer en vrijblijvend advies over wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. Weet je al wat je wilt? Vraag dan een offerte aan. 

Neem contact op voor meer informatie

Dit zeggen klanten over ons

BioChek

CompSolution heeft ons tijdens het gehele traject uitstekend begeleid. Na de oplevering van de server en alle ruim 40 werkplekken is het van belang dat alles goed blijft functioneren. Daarom hebben wij met CompSolution een Service Level Agreement met Serverbeheer afgesloten. CompSolution regelt het onderhoud en levert snelle support als dat nodig is. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Bekijk meer

De Aquanoom

CompSolution zorgt dat wij altijd door kunnen werken. Ze regelen alles in één servicecontract. Als er iets is kunnen we mailen, bellen of ze komen bij ons langs in Zoetermeer. Het eerste gesprek was meteen goed en open. Dat is altijd zo gebleven. We worden goed geïnformeerd over wat ze gaan uitvoeren en wat de status van het ICT project is. Ik raad CompSolution aan alle MKB’ers in de Randstad aan!

Bekijk meer

Vraag een offerte aan

Wil je net als onze klanten geen omkijken hebben naar het beheer van je server en overal en altijd toegang hebben tot je bestanden en softwareprogramma’s? Vraag dan een offerte aan voor het uitbesteden van het serverbeheer.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam *
  Aanhef *
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Vraag

  Direct contact

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709