Serverbeheer

Het beste serverbeheer voor uw bedrijf - CompSolution

Als MKB-ondernemer wil je je volledig kunnen richten op je bedrijf zonder je zorgen te maken over de werking van je servers. Met serverbeheer van CompSolution kun je dat. Wij zorgen ervoor dat jouw server altijd up-to-date en veilig is, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf.

Onbeperkte hulp op afstand én op locatie

 

Bij CompSolution bieden we onbeperkte hulp op afstand en op locatie. Onze experts staan altijd voor je klaar om jouw serverproblemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je bedrijf snel weer operationeel is.

Actief monitoren of de server goed werkt

 

Met serverbeheer van CompSolution monitoren we actief je server om er zeker van te zijn dat deze optimaal werkt. Als er problemen zijn, worden deze snel opgelost om onnodige downtime te voorkomen.

Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu.

Onze klanten krijgen altijd direct iemand aan de lijn die hen kan helpen.

Stuur ons een bericht

Updates en patches installeren

 

Om ervoor te zorgen dat je server veilig is, installeren we regelmatig updates en patches. Zo ben je altijd beschermd tegen de laatste bedreigingen.

Back-ups maken en monitoren

 

Het maken van back-ups is essentieel voor het veiligstellen van je bedrijfsgegevens. Bij CompSolution maken we regelmatig back-ups en monitoren we deze om er zeker van te zijn dat jouw gegevens veilig zijn.

 

Antivirus en anti-malware monitoring

Bij CompSolution zorgen we ervoor dat jouw server altijd beschermd is tegen virussen en malware. We monitoren actief op bedreigingen en nemen snel actie om deze te neutraliseren.

Rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden

Om je volledig op de hoogte te houden van de werkzaamheden die we uitvoeren, rapporteren we regelmatig over wat we hebben gedaan en wat we van plan zijn.

Wat kost serverbeheer?

Bij CompSolution hanteren we transparante en betaalbare tarieven voor onze serverbeheerdiensten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Serverbeheer start vanaf €50,- per maand.

Vraag een offerte aan

Met serverbeheer van CompSolution heb je de zekerheid dat jouw server altijd optimaal werkt en veilig is. Zo kun je je volledig richten op je bedrijf en hoef je je geen zorgen te maken over de werking van je servers.

Wil je weten wat serverbeheer van CompSolution voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en we nemen snel contact met je op.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

  Bedrijfsnaam *

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  CompSolution

  Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Bel ons gerust! Ons team van vriendelijke en deskundige IT’ers staat klaar om je verder te helpen in begrijpelijke taal, zonder gebruik te maken van lastige IT-termen. We zijn elke werkdag bereikbaar en helpen je graag verder.

  0182 - 709709