Doe de Cybersecurity Scan van CompSolution!

 • Is jouw organisatie beschermd tegen ransomware?
 • Doet je huidige IT’er voldoende aan de IT beveiliging?
 • Waar liggen kansen om je Cyber weerbaarheid te verhogen?
Nu aanvragen

Waarom is Cybersecurity belangrijk voor mijn bedrijf?

Cybersecurity is essentieel voor MKB-bedrijven om hun gegevens te beschermen, financiële verliezen te voorkomen, bedrijfscontinuïteit te waarborgen, reputatieschade te voorkomen en te voldoen aan wettelijke vereisten.

Wat kan CompSolution betekenen?

CompSolution helpt om de Cybersecurity van MKB organisaties te verbeteren. Eerst brengen we de huidige IT omgeving van jouw organisatie in kaart. Vervolgens stellen wij een rapport op met aanbevelingen om de veiligheid van jouw IT omgeving verder te verbeteren. Wij kijken onder andere naar onderwerpen zoals identiteit, (externe) toegang, werkplekken, Microsoft 365, back-up en recovery.

Resultaat

Na onze Cybersecurity scan heb je inzicht in het veiligheidsniveau van jouw IT omgeving. Ook krijg je concrete adviezen om de Cybersecurity in jouw organisatie te verhogen.

Kosten

De Cybersecurity Scan inclusief het rapport en een adviesgesprek kost €995,-.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Direct een afspraak plannen? Bel ons op 0182 – 709 709.

Cybersecurity Scan aanvragen

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Direct contact

  IT bedrijf Woerden

  Meteen een afspraak maken om de Cybersecurity bij jouw bedrijf onder de loep te laten nemen? Op werkdagen kan je ons ook altijd telefonisch bereiken. Wij helpen je graag.

  0182 - 709 709