ICT Support medewerker

VASTE BAAN – 32-40 UUR

Heb je al enkele jaren werkervaring? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Vanuit je rol als ICT Support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Bij een vraag of ICT probleem pak jij dit als eerste op en sta je de klant telefonisch te woord en handel je inkomende e-mails af. Denk hierbij aan problemen met een server, een netwerk of een (cloud)werkplek. Je kunt ook vragen krijgen over de beveiliging van de ICT omgeving of over Microsoft applicaties. De meeste werkzaamheden voer je op afstand (remote) uit, maar indien gewenst kun je werkzaamheden ook op de locatie van de klant uitvoeren.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij zijn een kleinschalig maar snel groeiend ICT bedrijf, waar jij écht het verschil kan maken. CompSolution ICT Service bestaat uit 5 enthousiaste en ondernemende mensen die ICT frustraties bij klanten wegnemen en de ICT omgeving naar een hoog veiligheidsniveau tillen. Je krijgt veel vrijheid en fouten maken mag, maar je neemt hiervoor wel je verantwoordelijkheid. We zijn open en eerlijk naar elkaar en dat verwachten we ook van jou. We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven.

Wij gebruiken de meest moderne ICT systemen om onze klanten te ondersteunen. Dit geldt zowel voor de oplossing voor remote support, ticketing en monitoring als voor de ICT oplossing die klanten van ons afnemen. Wij werken voornamelijk voor MKB organisaties van 10 tot 50 medewerkers. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het ICT vak? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het ICT vak? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal afgerond MBO niveau 3/4 ICT beheer of vergelijkbaar
 • Enkele jaren werkervaring in een gelijksoortige functie
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent oplossingsgericht en kan je inleven in onze klant
 • Je vindt ICT een mooi vak en wil jezelf ontwikkelen
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.100 en €2.500 naar gelang je ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Bonusregeling
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling

Bedrijfsprofiel CompSolution

Wij zijn Walter, Tim, Mark, Dennis en Vincent; gedreven en enthousiaste ICT’ers met passie voor hun vak. Wij zorgen ervoor dat je ICT staat als een huis! Eventuele storingen lossen we direct voor je op. Jouw bedrijf is ons uitgangspunt en wij communiceren niet in ‘abracadabra’. Doe je bedrijf een plezier: laat de ICT aan ons over!

Klaar voor jouw toekomst?

Stuur jouw C.V. met een korte motivatie naar Mark Boermans, te bereiken via info@compsolution.nl. Heb je vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op  via 0182 – 709 709. Ook kan je direct onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER METEEN ONLINE

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Adres *

  Postcode *

  Plaats *

  Telefoon *

  E-mail *

  Curriculum Vitae

  Bericht *

  DIRECT CONTACT

  CompSolution

  Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken? Een echte aanpakker met passie voor ICT? Dan maken we graag kennis met jou.

  0182 - 709709