BlueTrail

CompSolution is voor ons een waardevolle toevoeging

Bluetrail

Lesley Ann Wille-Zandvliet van BlueTrail

Lesley Ann Wille-Zandvliet, HR Manager bij BlueTrail, vertelt graag over de samenwerking met CompSolution ICT Service.

Door groei een andere ICT wens

BlueTrail is intermediair op het gebied van detachering binnen de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en de financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers. Onze lijfspreuk is ‘Always on track to the perfect match’ en een goede match is dan ook ons handelsmerk.

Het bedrijf waar wij mee werkten had onvoldoende capaciteit om te kunnen voorzien in onze behoeftes. Mede doordat wij de afgelopen jaren een grote groei hebben doorgemaakt zijn onze wensen veranderd en hier hadden wij een geschikte nieuwe partner voor nodig. We zijn met CompSolution gaan samenwerken en nemen de diensten Werkplekbeheer en Microsoft 365 bij ze af. Inmiddels zijn we met bijna 20 medewerkers.

Vooral het contact en de snelheid waarmee zaken opgepakt worden ervaren wij als positief.

Veel kennis en sociaal

De samenwerking met CompSolution is heel fijn! Ze zijn altijd goed bereikbaar en helpen direct wanneer we iets nodig hebben. Het is een fijne club mensen waarbij de omgang heel goed is. Wij hechten hier veel waarde aan en weten dat CompSolution altijd voor ons klaar staat. Ze kunnen goed inspelen op de behoeftes van een organisatie en zijn daardoor een waardevolle partij om mee samen te werken.

Vooral het contact en de snelheid waarmee zaken opgepakt worden ervaren wij als positief. Er wordt altijd snel gehandeld en het contact is daarbij altijd goed. Naast dat ze veel kennis in huis hebben, is iedereen ook sociaal en makkelijk in de omgang waardoor het contact altijd goed is. Ook kan je erop rekenen dat jouw vraag snel wordt opgepakt en niet dagen blijft liggen.

Wij zien CompSolution echt als een waardevolle toevoeging in onze missie om als bedrijf steeds verder te groeien. Zij dragen eraan bij om dit op een professionele manier te kunnen doen. Wij bevelen CompSolution dan ook van harte aan bij andere MKB bedrijven.

Wij kijken uit naar een mooie en lange samenwerking!

Laat je ict door ons uit de modder trekken

Een professioneel en betrokken team van ICT specialisten

Wij zijn TimWalterMark, Vincent en Dennis: ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Wij regelen jouw ICT zaken, zodat jij je kunt focussen op de dingen die écht belangrijk zijn. Wil je dit gevoel zelf ervaren?

NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT OPNEMEN

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  IT bedrijf Woerden

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709