JewelEar

Het CompSolution team is betrokken en professioneel

JewelEar

ELINE RUITER VAN JEWELEAR

Eline Ruiter eigenaar van JewelEar, een zelfstandig en onafhankelijk audiciensbedrijf, vertelt graag over de samenwerking met ICT bedrijf CompSolution.

ICT moet “gewoon” werken

Wij zijn een zelfstandig en onafhankelijk audiciensbedrijf dat met haar klanten op zoek gaat naar de meest optimale hooroplossing. We werken met een team van acht personen en besteden veel tijd en aandacht aan onze klanten.

Onze toenmalige ICT partner liet zaken liggen, waardoor wij niet het vertrouwen hadden dat ons ICT systeem optimaal functioneerde en beschermd was. Computers en ICT moeten “gewoon” werken en als je merkt dat dat niet goed loopt, dan geeft dat veel zorgen. Uiteindelijk hebben we besloten te gaan samenwerken met CompSolution en nemen de diensten Werkplekbeheer en Microsoft 365 bij ze af.

DE HELPDESK VAN COMPSOLUTION IS GOED BEREIKBAAR EN STAAT ALTIJD DIRECT VOOR ONS KLAAR.

Een betrokken en professioneel team

Het is enorm fijn samenwerken met CompSolution. De helpdesk is goed bereikbaar en staat altijd direct voor ons klaar. Problemen en vragen worden grotendeels direct opgelost. Het team is betrokken en professioneel, denkt mee en komt met aanbevelingen. Daar was ik naar op zoek, een specialist die met ons meedenkt in hoe JewelEar zo goed mogelijk kan functioneren. Wat ons ook opvalt is de snelheid waarmee ze zaken oppakken en het dan ook echt goed regelen!

Ik beveel CompSolution van harte aan en deze aanpak gun ik ieder MKB bedrijf. Je hebt geen omkijken meer naar je ICT en kan je volledig focussen op zaken die voor jouw klant en jouw bedrijf belangrijk zijn.

Laat je ict door ons uit de modder trekken

Een betrokken en professioneel team van ICT specialisten

Wij zijn TimWalterMark, Vincent en Dennis: ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Wij regelen jouw ICT zaken, zodat jij je kunt focussen op de dingen die écht belangrijk zijn. Wil je dit gevoel zelf ervaren?

NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT OPNEMEN

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  Direct contact

  IT bedrijf Woerden

  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bel ons. Ons team van ICT’ers helpt je in begrijpelijke taal verder, dus zonder lastige ICT termen. We zijn bereikbaar op alle werkdagen.

  0182 - 709709