Wachtwoorden van Nederlandse bedrijven te koop

Vandaag de dag kun je voor een paar euro al een wachtwoord van een bedrijf kopen, waarmee je toegang kunt krijgen tot computers van het bedrijf om bestanden te bekijken. Doordat wachtwoorden vaak zwak zijn, kunnen cybercriminelen vrij eenvoudig inloggegevens hacken om deze vervolgens op het web te verkopen.

Voorkom dat jouw wachtwoorden op de markt komen!

Maar hoe voorkom je dit nou als MKB bedrijf? Start om te beginnen met het creëren van sterke wachtwoorden. Dit zijn wachtwoorden met hoofdletters, getallen en speciale leestekens. Stel daarnaast een wachtwoordbeleid in, zodat je medewerkers worden gedwongen om iedere 30 of 90 dagen een nieuw wachtoord aan te maken. En wat is een goede oplossing om al die moeilijke wachtwoorden te onthouden? Maak gebruik van een zogeheten ‘password manager’. Dit is een online programma dat op een veilige manier al jouw wachtwoorden onthoud. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met CompSolution via onderstaande formulier of bel 0182 – 709 709.

OFFERTE AANVRAGEN

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoon

  E-mail *

  Vraag

  DIRECT CONTACT

  CompSolution

  CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

  0182 - 709709